Explosive energy, 17.-23.6.18 - 19. 6. 2018
user avatar
Hodnotenie 4,33
3
photo
17. 6. Nedeľa
photo
18. 6. Pondelok
photo
19. 6. Utorok
photo
20. 6. Streda
photo
21. 6. Štvrtok
photo
22. 6. Piatok
photo
23. 6. Sobota
Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš. Česky
Ráno. V práci. Zpracoval jsem důležité podněty, které se dostanou až k výrobnímu řediteli. Doma nasednu na horské kolo a jedu do polských Chalupek. Cestou jedu v centru kolem jednoho z odplyňovacích vrtů, které chrání Ostravu před nekontrolovanými úniky a výbuchy metanu. Plynu, který je bez zápachu a dá se zjistit jen měřením. Stromy před Divadlem Antonína Dvořáka se mi moc líbí. Mají úžasně bohatou širokou korunu. V Chalupkách. Při zpáteční cestě jedu kolem dalšího ze stovek odplyňovacích vrtů v Ostravě. Na internetu jsem se dočetl, že výbuchy metanu na povrchu, způsobené bývalou těžbou uhlí, zavinily od r.1996 na Ostravsku zranění nejméně 20 a smrt nejméně dvou občanů... Z Polska jsem si přivezl Slaskie Kopalnioki, chuť je podobná hašlerkám. Dnešní pivo. Vážení.
Komentáre
Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.
Prihlásenie Registrácia
Megapixel


...vlastně v dešti na kole jsem jezdil ne v tomto, ale v týdnu právě probíhajícím :-) Zmokl jsem tolikrát, že už nevím ani kdy :-) Těším se moc na hřiby, které snad porostou :-)

Eduard Lisník | 6/30/2018 1:26:13 PM

Velmi Ti děkuji, Pepíku, za zastavení u mého týdne. Jsem rád, že se mi povedlo u těch zajímavostí "zastavit" a "dostal" jsem je do svého týdne. Týden to byl nabitý. Podařila se mi, kromě úspěšného působení v zaměstnání, do kterého jsem jsem se dopravoval v dešti na kole :-) i dost práce, která pomohla lidem v mém okolí. Stihl jsem Honzovi koupit energeťák před úspěšnou bakalářskou zkouškou :-) ...a třeba těch 25 kilo betonu na zádech v potrhávájícím se batohu při jízdě na kole, byla taky zajímavost :-) Z nabitým batohem jezdím i za rodiči na zádech a je pravda, že těch 90 kilometrů na kole na jeden zátah mi sil neubere a spíš se cítím svěží :-) Pomáhal jsem rodičům , staral jsem se o zvířata, stihl jsem sledovat i dělat s potěšením pro svého ducha své "umění" :-)) Nasbíral jsem hříbky, stihl jsem výlety a vidět pěkné věci. Jak v mnoha předchozích týdnech jsem pokračoval v rozšiřování své více než osmisetčlenné fotosbírky piv a všechny aktivity se ani do týdne nedostaly,snad příště:-)

Eduard Lisník | 6/30/2018 11:36:18 AM

Ty zajímavosti mě baví...

Josef Písek | 6/30/2018 10:14:42 AM

Tagy viac tagov

Explosive energy, 17.-23.6.18 - 19. 6. 2018