Explosive energy, 17.-23.6.18 - 21. 6. 2018
user avatar
Hodnotenie 4,33
3
photo
17. 6. Nedeľa
photo
18. 6. Pondelok
photo
19. 6. Utorok
photo
20. 6. Streda
photo
21. 6. Štvrtok
photo
22. 6. Piatok
photo
23. 6. Sobota
Set tohto užívateľa obsahuje popis dňa v inom jazyku, ako je jazyk stránky, ktorú teraz používáš. Česky
Dnešní pivo. Potom mi ale spadl krýgl v koupelce a rozbil umyvadlo. Přeměřím a jedu koupit do Hornbachu nové. Honza mi s ním pomůže odvézt domů tramvají. Ale umyvadlo moc nepasuje. Koupil jsem sice nové konzole, ale nechci vrtat. Pokud to bude možné využít staré konzole. Tak si nabalím umyvadlo do batohu a jdu pěšky na tramvajovou zastávku. Je vedro a jede kropící vůz. Umyvadlo v Hornbachu vrátím a z mnoha umyvadel v nabídce vybírám takové, které snad už bude na staré konzole pasovat. Doma zjišťuji, že bude, ale až po odřezání výstupků na stranách. Tak si ze sklepa přinesu pilku na železo a piluji a piluji. Koupil jsem i nový sifon a vše se mi podařilo úspěšně instalovat :-) Přihnaly se mraky a prší. Vážení. Dal jsem si Maxi kornout.
Komentáre
Musíte byť zaregistrovaný pre pridávanie príspevkov.
Prihlásenie Registrácia
Megapixel


...vlastně v dešti na kole jsem jezdil ne v tomto, ale v týdnu právě probíhajícím :-) Zmokl jsem tolikrát, že už nevím ani kdy :-) Těším se moc na hřiby, které snad porostou :-)

Eduard Lisník | 6/30/2018 1:26:13 PM

Velmi Ti děkuji, Pepíku, za zastavení u mého týdne. Jsem rád, že se mi povedlo u těch zajímavostí "zastavit" a "dostal" jsem je do svého týdne. Týden to byl nabitý. Podařila se mi, kromě úspěšného působení v zaměstnání, do kterého jsem jsem se dopravoval v dešti na kole :-) i dost práce, která pomohla lidem v mém okolí. Stihl jsem Honzovi koupit energeťák před úspěšnou bakalářskou zkouškou :-) ...a třeba těch 25 kilo betonu na zádech v potrhávájícím se batohu při jízdě na kole, byla taky zajímavost :-) Z nabitým batohem jezdím i za rodiči na zádech a je pravda, že těch 90 kilometrů na kole na jeden zátah mi sil neubere a spíš se cítím svěží :-) Pomáhal jsem rodičům , staral jsem se o zvířata, stihl jsem sledovat i dělat s potěšením pro svého ducha své "umění" :-)) Nasbíral jsem hříbky, stihl jsem výlety a vidět pěkné věci. Jak v mnoha předchozích týdnech jsem pokračoval v rozšiřování své více než osmisetčlenné fotosbírky piv a všechny aktivity se ani do týdne nedostaly,snad příště:-)

Eduard Lisník | 6/30/2018 11:36:18 AM

Ty zajímavosti mě baví...

Josef Písek | 6/30/2018 10:14:42 AM

Tagy viac tagov

Explosive energy, 17.-23.6.18 - 21. 6. 2018